tiistai 5. huhtikuuta 2011

Tiistai

Tänään tuntuu hyvältä. Aurinko paistaa ja nostaa selvästi mielialaa. Lisäksi sain puristettua eilen illalla itseni lenkille ja sain mukaani vielä aina innokkaan ystävän, nimittäin äitini koiran. Mukavaa oli. Koiruus innostui laskemaan mäkeä kyljällään ja kaiveli kuoppia sulaviin hankiin. Kerättiin myös pajunkissoja, koivunoksia ja omenapuun oksa maljakkoon. Saadaan seurata kevään tuloa. (Tosin en vieläkään innolla odota yhä lähenevää harmaata kautta..)

Lisään tähän kuvan lenkistämme, kun saan siirrettyä koneelle, puhelin temppuilee..






(flickr.com)

Tuolta pajunkissat eilen näyttivä, kun aikaisemmin sateli vettä.




Lisäksi aloitin eilen taas ruokapäiväkirjan pidon. Toivottavasti jaksan siihen tunnollisesti kirjata kaiken. Lisäksi sinne voi laitaa urheilusuoritukset. Tuo vaikuttaa muutenkin todella hyvältä, sillä se tsemppaa syömään vähän paremmin ja kertoo kokoajan päivän tilanteesta ja siitä mitä kannattaisi vielä syödä. Ja liikkumisen seuraaminenkin on mukavaa, sillä jo pienet suoritukset, kuten junalta töihin, voi kirjata ja tulokset näkyy kokonaiskuvassa. Juuri tuollaisia pieniä muutoksia minä kaipaan. Ja tuo ohjelma ei tuomitse, vaikka ottaisi suklaapalasen iltapäiväkahvin kanssa :)






(flickr.com)




(flickr.com)




Mielialaan vaikuttaa kyllä selvästi työtahti. Tänään on nimittäin ollut selvästi rauhallisempi päivä, joka johtuu osaksi siitä, että meillä on pitkästä aikaa hyvä miehitys. Asiakkaatkaan eivät jaksa valittaa niin paljoa, kun aurinko paistaa ;)




(flickr.com)



Yöunet ovat jääneet liian vähälle. Olen kyllä mennyt suhteellisen ajoissa nukkumaan, mutta joko en saa heti unta tai sitten olen heräillyt useita kertoja yössä. Tai pahimmillaan molempia. Hassua, vaikka nukahtaisi lähes heti kun on herännyt, niin silti se ei korvaa kunnon yöunia.




(flickr.com)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti